Blog van Frans Steijger

Frans Steijger in Indonesië

Frans Steijger volgde zijn hart en woont sinds enkele jaren in Indonesië op het Eiland Bali. Zoals Frans zelf zegt heeft hij van deze stap geen moment spijt gehad.

Rijsveld op Bali

Blog

Frans heeft vanaf 2011 een blog bijgehouden over zijn leven in Indonesië. Hier lees je niet alleen de fantastische dingen, die gelukkig de boventoon voeren. Maar ook over de niet gemakkelijke weg om uiteindelijk een verblijfsvergunning in Indonesië te bemachtigen. Lees er hier alles over.

Lezen!

Lees deze blog zeker als jij van plan bent om de stap te nemen om in Indonesië te gaan wonen voor enige tijd of definitief.

Trektochten

Sinds een aantal jaren verzorgt Frans trektochten op het Eiland Kalimantan (Borneo). Deze tochten zijn in het bijzonder voor een specifieke doelgroep. Mensen die in het dagelijks leven zijn vastgelopen. lees hier meer. Om meer te lezen over de trektochten lees je hier.